Tolsma växlar till naturliga kylmedia

Tolsma växlar nu till naturliga kylmedia som Propan  och C02. De externa kylkompressorerna levereras nu med R290 Propan eller C02.  De välkända Tolsma QCC kompaktkylarna med R290 Propan.

Tolsma QCC 40 Energy managment

Tolsma installation hos Lanna Potatis, Två QCC 40 kyl och ventilationsenheter. Vision Control styrsystem med Energy Management  Program som kan optimera ventilationen  efter tillgänglig ström och även styra efter tillgänglig solenergi.

1999 – 2019 20 år med Tolsma

1999 Levererade vi den först Tolsma TML ventilationsenheten till Lennart Karlsson i Åtorp, vilken fortsatt är i drift. Nu 20 år senare har vi nästan 200 Tolsma lager i drift med siktet inställt på många fler.

app_1

Tolsma App


NYHET !  Tolsma App  ´Finns nu i två versioner en gratis version för övervakning av ditt lager som även tar emot “push meddelanden” för  larm från Vision. En full version som kräver ett abonnemang i vilken man kan justera de vanligaste inställningarna i Vision. Appen är nu tillgänglig  på Apple App Store och Google Play Store. För support kontakta appsupport@tolsma.com
För mer info kontakta info@boradolfsson.se